dissabte, 10 d’octubre del 2009

Campanya Gran recapte d’aliments a Catalunya

http://www.bancdelsaliments.org/ca/Gran_recapte_daliments_a_Catalunya_-_Campanyes/

La recollida seria entre el 13 i el 17 d'octubre
Bàsicament necessitem arròs, pasta, llegums, farina, sucre és a dir, aliments secs, de llarga durada.


Creiem important difondre la nostra tasca a les escoles, no tant per la quantitat d’aliments que es puguin recaptar sinó per la tasca educativa, de sensibilització entre els més petits i de voluntariat en els mes grans. Considerem que els infants i els joves d’avui han d’entendre la importància dels aliments i que no tothom pot disposar d’ells, a casa nostra. Per aquest motiu estendrem la campanya a un important nombre de centres educatius.

Com pot col·laborar el vostre centre educatiu
Per tal de facilitar la col·laboració dels centres educatius, el Banc dels Aliments ha pensat en dues opcions:
1. Per una banda, el vostre centre pot col·laborar al Gran recapte d’aliments a Catalunya de enguany, habilitant un punt de recollida que permeti als alumnes realitzar una donació d’aliments.
En el supòsit que estigueu interessats en que el vostre centre esdevingui un punt de recollida, el Banc dels Aliments us facilitarà, via correu electrònic, material gràfic així com les instruccions necessàries per gestionar-lo.
Per facilitar la tasca al claustre, us farem arribar una carta adreçada als pares i mares dels alumnes del centre informant de la campanya i el seu funcionament, en cas que considereu oportú el seu lliurament.
2. Per l’altre, organitzant un equip de voluntariat entre els alumnes per tal que ens donin un cop de mà en un punt de recollida extern a l’escola o en la classificació i emmagatzemen dels aliments rebuts, al Banc dels Aliments. Aquesta acció tindrà lloc a partir del dilluns, 19 d’octubre.