dijous, 27 de maig del 2010

COM FER PAGAMENT DE LA QUOTA DE L'AMPA I MATERIAL CURS 2010-2011

Enllaç amb el document model de pagament amb codi de barres.
http://www.serramarina.cat/index.php?module=detic_portal&ref=preinscrip

Podeu pagar en qualsevol oficina de "la Caixa" a través del caixer, amb qualsevol llibreta o targeta de qualsevol altra entitat bancària. "la Caixa" de Pensions no cobrarà cap tipus de comissió perquè és un pagament a tercers. És a dir, "la Caixa" només fa de mediador o mitjancer. El pagament, per tant, no es pot fer en efectiu. Aquest sistema l'ha imposat "la Caixa", perquè si es fan tots els pagaments dels alumnes per finestreta, cobra a l'AMPA 1650,-€ de comissió al cap de l'any.
El nostre número d’entitat és 0222387
L'obligació dels treballadors de les oficines de "la Caixa" és sortir del darrere del taulell i explicar com funciona aquest sistema al costat del caixer.
De tota manera, seria bo que anéssiu a l'oficina on l'AMPA té el compte corrent: Gran Via, 103-105 (tocant a la Riera) Premià de Mar Tel. 937564030. Podeu trucar i preguntar per la Joana.
La tresorera de l'AMPA va trucar i es va queixarde la problemàtica que tenim i va demanar que enviessin una circular en la qual expliquessin a les altres oficines com funcionava el sistema, ja que hi ha oficines que al no tenir comptes d'ampa no saben com funciona.
Si tots fem pinya i ens queixem potser milloraran el procediment de pagament.
Sisplau, si no podeu solucionar-ho envieu un correu a l'ampa ampaserra@gmail.com i mirarem de solucionar-ho d'una altra manera. Però tingueu en compte que d'ara en endevant serà i és el sistema de pagament. Si no tenim el compte en una altra entitat és perquè "la Caixa" és la que té més oficines.
Perdoneu les molèsties.