dimecres, 12 de maig del 2010

ENQUESTA ASSOCIACIÓ ESPORTIVA I CULTURAL INS SERRA DE MARINA

http://www.serramarina.cat/index.php?name=News&file=article&sid=151

A tota la comunitat educativa
Com ja sabeu, enguany hem començat a constituir l’associació esportiva i cultural del centre per promoure les activitats esportives i/o culturals en horari extraescolar. El procés de creació està en la fase de registre, però des de la Junta Directiva de l’associació, ens volem proposar a part d’assumir les activitats esportives que ja està fent l’AMPA, començar alguna nova activitat abans del final d’aquest curs 2009/10.
És per això que ,en l’última reunió de la Junta Directiva, es va decidir posar en marxa una sèrie d’actuacions al respecte que detallarem tot seguit.
Per donar un nom i una imatge visual a l’associació, ens hem proposat engegar dos concursos paral•lels oberts perquè tota la comunitat educativa hi pugui participar, i poder aconseguir un nom més pràctic que el que llegiu en la capçalera d’aquesta plana i una imatge o logotip que tothom pugui identificar amb l’associació. Properament farem públiques les bases d’ambdós concursos, tant al web del centre com al web de l’AMPA i al mateix centre.
De la mateixa manera, amb la voluntat de fer alguna nova activitat abans de final de curs, us passem l’enquesta adjunta on us proposem un seguit d’activitats possibles, i deixem la possibilitat que vosaltres també en suggeriu alguna. Us recordem i remarquem que per tal d’afavorir el màxim de participació de tota la comunitat, volem proposar activitats tant adreçades a pares i mares, com a l’alumnat i al professorat. Amb els resultats de l’enquesta decidirem quines són les propostes més viables per començar-les a organitzar (aquestes enquestes estaran penjades al web del centre per si us les voleu descarregar).
Com sempre, i en aquesta ocasió amb un èmfasi especial, us demanem la màxima participació. Penseu que som una entitat acabada de néixer i necessitem tot el vostre suport per poder oferir unes activitats tant esportives com culturals de qualitat.
Volem destacar també, que les activitats, no han de ser sempre en format de competició, sinó que es poden plantejar activitats de lleure (partits de qualsevol esport uns dies concrets), de manteniment i fitness (ioga, pilates, gimnàstica de manteniment), i també activitats més lúdiques (grups d’acrosport, balls de saló, salsa) i d’altres més culturals com ara ampliar La Coral del centre, tant amb alumnat com amb pares i mares, o engegar algun grup de teatre, teatre musical o cinema amateur.
El que ens hem de proposar entre tots és donar vida al centre fora de les hores lectives i fer una tasca de continuació de l’educació oberta a tota la comunitat educativa, des d’altres vessants que la purament acadèmica.
Cal dir també que a banda d’estar oberts a noves propostes de tots i totes vosaltres, també estem receptius a l’hora de rebre col•laboracions per organitzar activitats d’àmbits concrets dels que alguns de vosaltres podeu ser especialistes o aficionats.
Des de la Junta Directiva de l’associació us donem les gràcies per endavant i esperem que ens ajudeu a caminar plegats en aquest nou projecte que ara engeguem il•lusionats.

Joan Alsina i Pagès                                                              Carlos Cansino i Hernández
President                                                                             Secretari

Premià de Mar, 10 de maig de 2010